Natuurreservaat Arenal 1968
Door: Ingeborg
Blijf op de hoogte en volg Wim
03 Augustus 2023 | Costa Rica, Fortuna
Wederom werden we gewekt door de regen die op ons huisje neer kletterde. Eerst maar eens een ontbijtje, dit keer door ons zelf klaar gemaakt. Doel van vandaag eens flink onze beenspieren te trainen. En dat gaan we doen in een mooi natuurgebied gelegen bij de vulkaan Arenal, genaamd Arenal 1968, refererend aan de grote uitbarsting in 1968. Aangekomen in het park brak het zonnetje door. Ingeborg mocht een mooie wandelstok uitzoeken en Wim maakte een foto van de plattegrond van het park waar verschillende wandelroutes op waren weergegeven. We hebben daar 2 uur gewandeld. Onze route ging naar een plateau met mooi uitzicht op het meer Laguna de Arenal. Na een kop koffie en een passievrucht smoothie reden we terug naar ons huisje. Er zij veel eettentjes vandaag dicht want het is vandaag een feestdag ter ere van de beschermheilige van het land Dia de virgin de los Angeles. Er was wel een pizzeria open die verrassend goeie pizza's had. Morgen vertrekken we richting Bijagua.